:: Hjem
:: Slektsdatabase
:: Bilder
:: Linker
:: Gjestebok


Skriv ut Legg til bokmerke

Etterlysing


 Ikke identifisert

Adelus Christensdatter

Et barnebarn av henne ble kalt for Adelus Mikkelborg Christensdatter, og et barnebarn av henne igjen ble kalt for Adeløs Mikkelborg. Man kan fristes til å tro at denne Adelus har tilknyttning til familien Mikkelborg der dette fornavnet var vanlig. Hvordan dette evt. henger sammen har jeg ikke klart å finne ut av.
Fortell hva du vet     |     Mer informasjon: Adelus Christensdatter
Christen Olsen

Født mellom 1754 og 1760. Bodde på Horn på Løkta i Nesna. Hvor kom han fra? Det var flere Christen Olsen på Horn på denne tiden. Den 9/5 1795 fikk denne ettersøkte Christen Olsen bøkselbrev på den gårdpart på Horn på Løkta som Haagen Haagensøn hadde drevet. Haagen Haagensøn fikk hold hos Christen. Vi har også en Christen Olsen, født ca. 1785 (24 år pr. 1/6 1809). Han var sønn av Ole Christensen og Pernilla Mogensdatter på Sandager. I 1809 var han gift, og oppholdt seg hos sin navnebror Christen Olsen Horn. Han flyttet senere til Solværøyan. Jeg har også oplysninger om en tredje Christen Olsen, som pr 23/7 1805 var gift med en Maren Arentsdatter. Dette kan ikke være den Christen Olsen som jeg ellerlyser opphavet til.
Fortell hva du vet     |     Mer informasjon: Christen Olsen

 Ukjente Foto

Hvem er damen til venstre?

Jeg har blitt fortalt at hun ble kalt "Stor-Anna", og var budeie på Husbygården mellom 1924 og 1928. Hun kom fra Løkta, men om ho var født der vites ikke.
Fortell hva du vet     |     Mer informasjon: En "Stor-Anna", Dagny Dahl og Emma Edvindsen    

Sidene drives av The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 14.0, skrevet av Darrin Lythgoe © 2001-2024.

Redigert av Frode Holthe.